Archive for Uncategorized

7 стъпки при подбора на жилище в София

Ако точно сега сте в етам на закупуване на имот в столицата на България, за теб са на лице етапи, които задължително трябва да минеш. Някои от тях са забавни, но все пак отнемат време .

продава тристаен софия
продава тристаен софия

Забавно е, тъй като избирате къде точно ще се преместите, а това в най-общи линии е свързано с положителна промяна, едно ново начало, гарантирано нов начин на живот.

Не е лесно да се изберат значителен брой жилища,от които е желателно да редуцирате броят до 2-3, а след това, е добре да посетите абсолютно всеки един от израбните апаратемнти в София.

Този етап е самото начало при избора на чисто ново жилище за живот в София.
Определено ще бъде доста по-лесно да преминете до момента, където ще бъдете готови да изберете жилище, ако знаете всяка с всяка една крачка. Това са 7 прости етапа как точно да направите избор за жилище в София:

Спрете се на местност


1-вата стъпка е да подберете местност където мислите, че имате желание да живеете. Районът показва и е главния фактор при вашето търсене. На края не е възжмото да погледнете вскяка една сграда, в района в който желаете да живеете. Избирането на местоположение се води от това къде точно се намира работата ви и на твоята половинка. Дали в точно този район са налични наистина добри училища и градини за вашите деца. Не на последно място е много важно дали разполага с Метро станция.

Изберете точно как трябва да изграден вашия апартамент в София


Какъв тип сграда бихте желали? Сграда,в която имате възможност да стигнете с помощта на стълби (на първите етажи) или просто жилищна сграда с асансьор и апартамент на висок етаж?
Имате ли никаква нужда от място за паркиране? Научете дали парко мястото е включен и ако не е така, дали е наличен и какво струва.

Някои семейства имат нужда от двустаен апартамент, а други от тристаен. Ако търсите тристаен имот КА5 продава тристаен в София.

Веднага след този етап помислете за всичко това, от което вие имате никаква нужда да се намира приблизително до вас, без значение дали наистина такива са магазини, метро станции, паркове, училища, места за децата ви, ресторанти за бързо хранене, главни улици или други подобни неща. Решете точно колко време ще е нужно да пътувате.
Вие сами също така ще пожелаете да изберете размера на апартамента, относително колко кв.м. да има площ.

Уточнете какво реално можете да отделите като пари за него


1 е да знаете точно какво искате, но дали можете да си го позволите?
Има не много на брой прости насоки, и те може да ви помогнат да изчислиш реалният приход за купуване на жилище в град София. Първото горещо препоръчва да отделите 50% от приходите си за дома за основни плащания, gsm, застрахователни полици, комунални услуги и храна, 20%% процента на заема за партамента, срочен влог и за инвестиране и 30% за ежедневни плащания за дреболии като пътувания, филми, пазаруванеи хранене навън в ресторанти.

Направете бързо търсене по критерии из пазара за недвижими имоти
е време да узнаете какво реално се продава, къде по-точно е и относително колко струва. За тази цел бихме могли да посетите уеб страница на Агенция, като тази на КА5 имоти за отдаване под наем или потърсете незабавно сайтове за онлайн имоти. Направете точен списък на апартаменти и студия, и те да отговарят на всичко от твоите изисквания.

Извършете проверка на всичко до тук

Сега сте наясно какво желаете. Плюс това безсъмнение вече сте направили и финансов преглед на семейните разходи.

Погледнете мненията


Хубаво е да посещавате само имоти, където наистина заслужават отделеното време, ето защо направете онлайн проверка на изображения на всички потенциални имоти в списъка ви. Безсъмнение този процес може да ви е от полза да премахнеш някои които не са били потдържани правилно или са на шумно място.

Прегледайте избраните от теб апартамети в София
Преминахте през важните стъпки, и сега е време да посетите избраните във вашия списък апартаменти.

Когато го направите, усетете точно как се чувствате наистина, щом като стъпите в този апартамент.Това ще значи, че ви е приятно, докато обикаляте из собственика трябва да изглежда приятелски настроен към нас. Трябва да си представите в главата, че вие живеете в точно този имот в София.

Три момента от значение в подбора на агенция за апартаменти

property

Независимо дали имате нужда от жилище, което да вземето под наем, или да закупите, то често изборът на такова се оказва доста труден. Търсенето на изцяло нов имот може да е с възможност стартиране на собствен бизнес, краткосрочно наемане с цел почивка или обучение, или ново начало и издирване на собствено жилище, като бъде превърнато в семейно огнище.

Не от значение към коя категория издирване на имущество спадате, доста подходящ вариант е да се допитате до бюро за недвижими имущества, като ще ви съдейства за намирането. В многообразието от предлагане на имоти в Хасково трудно ще можете да подберете подходящото имущество. С цел да улесним тази мисия оптимално ще поразгледаме 3 важни момента при избирането на агенция за жилища:

От приблизително колко време компанията е в бизнеса с имоти?
Доверявайки се на съдействието на призната агенция за жилища, шансовете да вземете най-удачния апартамент за вас са много по-големи. Брокерите, които работят в агенция с голям опит на пазара имат достатъчно професионален опит, за да ви оферират подходящо решение. В зависимост от точно това що за апартамент искате, характеристики например квадратура, местоположение, тип на жилището и не на последно място – крайна цена. Опитният брокер е запознат с това и ще се погрижи да ви го даде.

Уебсайт с полезен интерфейс
Всеки един бизнес към днешна дата осъзнава потенциалните възможности, които предлага онлайн територията. Масовият потребител би желал да открие недвижим имот в интернет с цел наем или покупка. Притежаването на хубаво изготвен интернет сайт показва професионалния имидж на фирмата.

Актуални публикации от компанията
Наличието на актуални обяви от агенцията за апартаменти показва големия интерес на потребителите към нея. Плюс това, от тях е възможно да добиете ориентировъчно осведомяване за това до колко е на „ти“ в работата си и какви ценови оферти предлага. Ако случайно някое от предложенията ви подхожда, можете спокойно да се свържете веднага с агент от компанията, и с него да задвижите процедурата по сдобиването ви с изцяло нов апартамент.

Повярвайте на агенция, която е компетентна в тази област. Така ще извлечете квалифициран съвет и информация за общите условия на местния пазар. Агенциите за недвижими имоти, залагащи на висок професионализъм, осъзнават какъв точно богатство са клиентите и без съмнение ще предпазят интересите ви.

Намерете още детайли: недвижими имоти хасково

Как точно да наемем изгодно леки коли в София под наем?

rent a car

Защо точно компаниите за рент а кар, опериращи в столицата предлагат по-добри клаузи?

Фирмите, предлагащи рент а кар в Столицата са много повече от компаниите работещи единствено и само в по-големите български градове. Така е, тъй като, на първо място – много компании за коли под наем разполагат със свои собствени представителства в почти всеки по-голям град на България, а това създава доста по-голяма конкуренция и и още нещо, защото по-голяма част от автомобилите се наемат в столицата, а това покачва търсенето и разрешава да се оферират по-приемливи условия на клиентите.

Какво ще е възможно да ни е от полза да пестим пари при рент а кар?

в софия коли под наем могат лесно да се намерят на доста примамливи крайни цени, преди всичко в случай, че почнете намирането 2-3 месеца по-рано. Всичко това ви предлага възможността да откриете на чудесна промоция на дадена марка, каквито огромните фирми извършват от време на време.

Доставяне на определено място или наем от фирмен офис?
Голяма част от компаниите, предлагащи в Столицата коли под наем доставят автомобила на конкретен адрес, даден от клиента за бонус доплащане, затова в случай, че желаете да пестите средства е добре да вземете автомобила на определено място, от автопарка на дадената фирма.

Предаване на наетия лек автомобил в друг град
Много фирми имат споменатия вариант. По-големите фирми, имащи представителства в областните градове и основните летни курорти разрешават на клиентите да вземат резервираните коли под наем в Столицата и да ги дадат обратно във фирмата в различен град.

Пазете автомобила
Водачите, вземащи коли под наем в Столицата или без значение в България или чужбина е нужно да предадат наетия автомобил в отлично с-е, ако желаят да си спестят безмислени разходи. Вземете предвид, че при връщането, колата ще бъде обстойно проверена от служещ на фирмата и всяка драскотинка или немарливост от ваша страна ще бъдат прибавени към таксата за наемането. Наетият автомобил трябва да се върне във вида, в който е приет, а точно това означава – почистен, здрав и с пълен резервоар.

Внимавайте за изискванията за движение по пътищата
Глобата е това, което би могло оскъпи вашето пътуване, затова е от значение да ги избягвате. Придържайте се към правилника за движение по пътищата, непременно паркирайте на разрешено място, не говорете по телефона като шофирате кола и не предприемайте изпреварвания с повишен риск.

Сайтът: kola-pod-naem.com

правила за избиране на официални рокли

women official dresses

Вещи ли сте с основните стъпки, които е хубаво да използвате, когато ви предстои избирането на тържествена рокля? Без съмнение темата ни е отправена за нежния пол, тъй като точно при женските дрехи се предлага огромно многообразие, като това често е в състояние да затрудни подбора.

Каква трябва да е първата стъпка, когато желаете да се запознаете в детайли с продаваните тържествени тоалети? Вероятно мислите, че първата крачка е нужно да стане намиране на достатъчно нужно време за по-дълги обиколки. Самата истина е коренно друга и тя е, че такова действие не е нужно, когато на разположение ви е удобството, който предоставя закупуването през виртуалното пространство. Със сигурност този е начинът, като ще ви спести доста ценно време, тъй като от ваша страна се иска само и единствено да използвате няколко бутона на мишката и клавиатурата на компютъра. Обърнете специално внимание на материите, с които е направена всяка рокля, тъй като по този метод ще си изградите оптимално ясно разбиране за качеството и.

В случай, че вече знаете къде точно бихте могли да намерите огромното многообразие от гала облекла, ред е да помислите и за предпочитания от вас модел. Несъмнено, кройката до голяма степен зависи и от идеята на провежданото събитие. Например, ако случайно сте канени на сватба, то тогава на главно място трябва да вземете под внимание през точно кой сезон ще се провежда тя, и къде. При вариант, че е тържество на открито, то в такъв случай ви съветваме да се замислите за дреха с дължина до коляното и в приятни светли багри или пък може би с цветен десен. Точно тук правилото сочи, че в никакъв вариант не е хубаво да изберете бял или много близък до белия цвят, понеже точно този е главния цвят за невестата и не е добре да измествате вниманието от нея.

Тържествата на затворено и то именно тези, където се провеждат през по-студените месеци от годината, задължават нежните половинки да носят по-дълга официална дреха. Баграта оставяме на вас, но по-добре да разчитате на тъмен такъв. Не изключвайте и наметка, която ще ви е необходима и през по-студените месеци от календарната година.

Ако става дума за модел за гала дреха, изберете си сами. Всяка една дама знае кои точно са хубавите форми на тялото, които иска да подчертае и точно поради този повод би могла самостоятелно да измисли какъв е най-подходящият модел за нея. Важно е да купите модел рокля, с която се чувствате зашеметяващо, но също така не бива да забравите и за комфорта.

Хвани момента, вземи почивка точно сега

exotic vacation

Напрягането на работното място става все повече, работния процес протича все по-мудно, а задачите да стават все повече – мислите си, че момента е дошъл за нова работа, но реално просто е време за малко почивка. Всеки един си мисли: „Не точно сега, имам адски много задачи“, „не мога да го направя“, но работата в офиса никога няма да приключи, а домашни плащания ще има винаги, така че не отлагайте повече, точно сега си вземете почивка. Почивката, която отдавна премисляте, прекарване на времето с близките хора на весело местенце и неповторима ваканция с шумна компания, предвидените дни за приятно разнообразие и краткотрйно забягване далеко от ротинното и натоварено ежедневие. Изниква въпроса – семейна почивка, но къде?

Сега има различни и екстремни трипове по приказни курортни места в чужбина и държавата ни.

Можем да прегледаме много хотелски комплекси докато имаме късмет да намерин свободно място, имащо повечето желани от нас нужди, но едва ли в XXI-век, когато почти всеки е обучен да ползва оптимално новите технологии, идеята да се надяваме на шанс не би ни се сторил удачен. Всичко това би коствало наистина много търпение, ценно време, а за семействата с мънички дечица е горе-долу невъзможно. Тогава на помощ се появява Internet. В глобалната мрежа има всичко за всеки един от нас. Създадени са все повече уеб сайтове, съдържащи подробна информация за различните туристически обекти включвща изображения, контакти за резервация, актуална карта за цялостното разположение на почивния обект, кратко описание на обекта, предлагани луксозни екстри, отзиви, коментари и забележки на хора които вече са били там. Без значение от мястото, където ще изберете да починете варианта, по който ще го намерите или от избраната дестинация, времето когато изтощението Ви дойде в много повече решението е само едно: „Не отлагайте още повече, а се радвайте на точно тази мечтана ваканция, на която вие ще се отпуснете, разсеете и презаредите с напълно нови сили, за да посрещнете проблемите на утрешния ден“.

Пътувания с автобус в Гърция – пътуване из вековете

Екскурзия до Гърция е просто едно незабравимо преживяване, което дълго ще стои в главата ви. Как да направите пътуването си максимално интересно и завладяващо? Какви места е силно желателно да бъдат видени и какво е хубаво да се види? Ще ви разкажем малко за местата, които бихте предпочели да посетите.

Най-големият порт – кавала на Бяло море, в северната част на Южната ни съседка. Кавала е най-посещаваното местенце за разхождане на почиващите заради красотата си, особено във вечерните часове. А, по която и улица да тръгнете, тя ще ви заведе при подножието на планина Символос, на върха, на която е най-известната забележителност на Кавала – старовизантийската крепост. В момента може да намерите доста турове до Кавала , главно с автобус. Цената е около сто EUR, за тази сума всяка една компания дава най-разнообразен набор от услуги и екстри.

Делфи – древногръцки град намиращ се в югозападната половина на Южната ни съседка. Известността на този град се дължи на намиращия се тук храм с оракула на Аполон. Града е разположен в подножието на планината Парнас, които според митовете е обитавал бог Аполон. Организират се екскурзии които включват няколко градчета, като в това число и Делфи. Ако между тези дестинации липсват острови, екскурзиите могат да бъдат правени с автобуси. Цената за такова пътуване през няколко града е към 100-150 Евро.

Катерини е едно от най-предпочитаните места за отдих и екскурзии за туристи от целият свят. Най-отличаващата се забележителност тук е Олимп. Освен нея в града има и още няколко доста интересни паметници на миналото. Имащите желание могат да изберат по-подходящ за тях тур (най-често с автобус) за около между осемдесет и сто EUR.

Акрополът сигурно е най-символичното местенце в Гърция. Той се намира над Гръцката столица и безмълвно припомня на всеки, който го посети за античната гръцка цивилизация. Близо до Акропола се намира и храм на богинята Атина. Според легендите, богинята е била обезкрилена, за да може завинаги да си остане на тази земя. Ако все пак решите да си направите екскурзия в Гърция, горещо препоръчваме да отидете до Акропола, защото това място е уникално и незабравимо.

Екскурзиите с автобус протичат постоянно в туристическия сезон, а цената е между 100-150 EUR като това зависи от фирмата и условията.

3 съвета, помагащи при избор на добър апарт хотел за вашата почивка

Планирали сте приятна ваканция със семейството си или с познати и се надявате всички да си изкарате времето добре! Какво трябва да направите, за да изберете в крайна сметка по-хубав хотел за вашата почивка без значение дали е хотелски комплекс на морето или планината? Не сте били никога там и освен това нямате приятел , който може да ви разкаже за подробностите, които ви интересуват. И като цяло не се оглеждате за прекалено изискан хотел. С какво трябва да сте наясно, за да изберете най-подходящата за вас алтернатива?

Проверете какви оценки са дадени на хотелите

Като за начало това което бихте могли да предприемете е да разгледате внимателно сайтове за оценки от гостите на хотел. Преглеждането на различни оценки от лица, които са посетили комплекса може да ви е от помощ и да ви осигури една по-обща представа за хотела, който сте избрали. Бъдете сигурни, че сте прочели поне 2-3 коментара, за да придобиете една по-добра представа за хотела и да можете да попаднете на подходящите оферти за планина или море.

За хотелските вериги и специалните съоръжения

Дали определен хотел е част от интернационална верига хотелски комплекси? Голяма част от тези хотелски вериги имат специфични стандарти, които се спазват, и освен това имат и зададена тема по всички вериги. Те имат възможност да имат такива съоръжения, които са важни за поддържането на високия стандарт на хотела. Други неща, които бихте могли да разгледате включват отлични перални услуги, портиер, транспорт от летището и много други.

Разположение

Най-вероятно едно от главните неща, когато си харесвате хотел е къде се намира. Хотелите, които са в центъра на града или до МОЛ предлагат по-високи цени от хотелите, които са разположени на друго място. Бихте могли да прегледате картата на района, преди да пристъпите към правенето на резервация за да можете да видите дали хотелът се намира в близост до центъра на града или пък търговските площи, което може да ви осигури много повече предимства. Може би е подходящ един хотел на морския бряг. Той наистина предлага доста удобства и освен това е разположен много близо до плажната ивица. Освен това гледките, които предлага наистина са чудесни и красиви.

Вижте нашите предложения – http://www.gptravel.bg/hubavi-ekskurzii-do-makedoniq

Гърция – незабравимо преживяване, което определено ще ви остави спомен

почивка в България
Ако се интересувате евтино и красиво място за летуване, но искате този път да попътувате повече и да излезете извън пределите на родината, Гърция е чудесна алтернатива на тази мисъл и ви очаква.

Тази прекрасна държава, известна с отличното ниво на туристически услуги, които предоставя, може да ви изненада много приятно и с условията за къмпинг и море в Гърция. Местата за летуване с палатки в страната са чудесно организирани и оборудвани така, че да не ви липсва нещо. За вашето приятно летуване можете да направите избор на пространство, където да пребивавате – по-огрято от слънцето или сенчесто, а също така да си вземете под наем каравана от самия къмпинг, ако нямате ваша собствена.

Следваща идея за почивка е да наемете бунгало. Там ще откриете прекрасни условия за вашата семейна почивка на нормални цени. Къщичките са снабдени с удобни легла, отделни тоалетна и баня с топла вода, а също така там има условия за приготвяне на храна. За вашите дечица са предвидени катерушки и пързалки, така че те със сигурност няма да бъдат отегчени. Всички, които обичат да карат и са дошли в прекрасната Гърция с личните си автомобили, могат много по-лесно да обикалят околностите и да разглеждат забележителностите на тази страхотна държава.

Освен това, може да съчетаете полезното с приятното като напазарувате храна и други изкушения.В Гърция на почивка – това определено изглежда страхотно и ако все още се питате дали си заслужава, ние ви отговорим – не се колебайте.Гърция ви очаква със безкрайни плажни ивици, чудесни възможности за почивка, забавление и културен туризъм.

Морско пътуване с круизен лайнер

У нас все по-широка популярност набират почивките от тип морски круизи – . Все по-голям брой българи откриват тези зашеметяващи пътешествия като невероятен начин да прекарат своята ваканция.

Сред редицата „плашещи“ компоненти при круизи са Кинетозата и цената на цялото пътуване. За първото споменато вече има ефективни лекарства, които ще ви помогнат да се справите с този проблем, още повече при морските круизи на големи кораби, морските вълни почти е невъзможно да бъдат усетени. Цената на пътуването от друга страна в последно време стана доста разумна заради повишаване на предлагането на този тип морски почвки на нашия пазар. Избирайки по-голям кораб за круизите, то вероятно толкова по-ниска ще бъде крайната цена на вашето пътуване. Сред най-популярни дестинации за круизи на българския пазар се оказват тези в Турция, Гърция и Адриатическо море. Ако разполагате с повече заделени средства обаче можете да посетите някоя нестандартна дестинация като Антартика например.

През последните години сектора за круизи, като част от световния туристически бизнес изживява истински подем и практически се явява, че вместо отлив на български авантюристи, то круизи се харесват от все повече хора.

Основно благодарение на едно невероятно пътуване в различни градове и страни, опознавайки различни култури и хора, вие ще можете да се потопите в едно неповторимо морско приключение, което ще помните през целия си живот. Морският круиз е невероятен начин за да се откъснете от ежедневните несгоди и да се порадвате и забавлявате на страхотна атмосфера, удобства и развлечения.

Необятната красота на западен Крит

Вече можете да разгледате цял Крит с чартърните програми за почивки през 2014-та година.

Крайбрежието в западната част е доста интересна част от Крит, която все още не е докосната от новото време. И там, естествено, има няколко оживени комплекса, но много повече на брой са селата, в които хората от мъжки пол и дори в момента губят времето си из барчетата, както са правели векове до момента. Плажовете са невероятни и откъснати. На около тринадесет километра северозападно от Паниохора се намира красивият плаж край Елафонисос, сравняван с Карибите заради розово-белия си пясък и наситеносиньото море.

Температурите през лятото на Крит напомнят, че тази част от острова е единствено на триста и шест километра от Северна Африка. Морето е много плитко и може да се стигне до някое от крайбрежните малки островчета. По-навътре в сушата, в полите на планината Айос Дикеос се намира основния град на област Елос. Тази област е известна под името Кастанохоря, или Кестеновите села – поради главната култура тук, която се бере през есента и в самият край на Октомври се ознаменува с Кестеновия празник.

Основният град в тази част на Крит – Ханя – е сред най-живописните селища на острова. Красивата му флора и фауна, оживеният док, историческите паметници, пълните със стоки и хора пазар тук го превръщат в перфектният кът за отдих. Града е запазил уникалното си обаяние и дух въпреки многото гости по улиците.

last minute оферти

На места около крайбрежната улица има високи красиви къщи, приличащи на атмосферата във Венеция. Тук е имало важен град от минойската цивилизация, който е доста непознат, а града днес е строен пласт по пласт върху именно тези минойски останки. Вътре в самото селище се правят археологически разкопки на мястото на древна Китони, така както се е наричало на минойците. Най-значителните находки от Кидония са показани в Археологическия музей на Ханя, където между другото има богата сбирка от предмети от различни други места в западен Крит.