Archive for септември 2014

Морско пътуване с круизен лайнер

У нас все по-широка популярност набират почивките от тип морски круизи – . Все по-голям брой българи откриват тези зашеметяващи пътешествия като невероятен начин да прекарат своята ваканция.

Сред редицата „плашещи“ компоненти при круизи са Кинетозата и цената на цялото пътуване. За първото споменато вече има ефективни лекарства, които ще ви помогнат да се справите с този проблем, още повече при морските круизи на големи кораби, морските вълни почти е невъзможно да бъдат усетени. Цената на пътуването от друга страна в последно време стана доста разумна заради повишаване на предлагането на този тип морски почвки на нашия пазар. Избирайки по-голям кораб за круизите, то вероятно толкова по-ниска ще бъде крайната цена на вашето пътуване. Сред най-популярни дестинации за круизи на българския пазар се оказват тези в Турция, Гърция и Адриатическо море. Ако разполагате с повече заделени средства обаче можете да посетите някоя нестандартна дестинация като Антартика например.

През последните години сектора за круизи, като част от световния туристически бизнес изживява истински подем и практически се явява, че вместо отлив на български авантюристи, то круизи се харесват от все повече хора.

Основно благодарение на едно невероятно пътуване в различни градове и страни, опознавайки различни култури и хора, вие ще можете да се потопите в едно неповторимо морско приключение, което ще помните през целия си живот. Морският круиз е невероятен начин за да се откъснете от ежедневните несгоди и да се порадвате и забавлявате на страхотна атмосфера, удобства и развлечения.