Archive for май 2015

3 съвета, помагащи при избор на добър апарт хотел за вашата почивка

Планирали сте приятна ваканция със семейството си или с познати и се надявате всички да си изкарате времето добре! Какво трябва да направите, за да изберете в крайна сметка по-хубав хотел за вашата почивка без значение дали е хотелски комплекс на морето или планината? Не сте били никога там и освен това нямате приятел , който може да ви разкаже за подробностите, които ви интересуват. И като цяло не се оглеждате за прекалено изискан хотел. С какво трябва да сте наясно, за да изберете най-подходящата за вас алтернатива?

Проверете какви оценки са дадени на хотелите

Като за начало това което бихте могли да предприемете е да разгледате внимателно сайтове за оценки от гостите на хотел. Преглеждането на различни оценки от лица, които са посетили комплекса може да ви е от помощ и да ви осигури една по-обща представа за хотела, който сте избрали. Бъдете сигурни, че сте прочели поне 2-3 коментара, за да придобиете една по-добра представа за хотела и да можете да попаднете на подходящите оферти за планина или море.

За хотелските вериги и специалните съоръжения

Дали определен хотел е част от интернационална верига хотелски комплекси? Голяма част от тези хотелски вериги имат специфични стандарти, които се спазват, и освен това имат и зададена тема по всички вериги. Те имат възможност да имат такива съоръжения, които са важни за поддържането на високия стандарт на хотела. Други неща, които бихте могли да разгледате включват отлични перални услуги, портиер, транспорт от летището и много други.

Разположение

Най-вероятно едно от главните неща, когато си харесвате хотел е къде се намира. Хотелите, които са в центъра на града или до МОЛ предлагат по-високи цени от хотелите, които са разположени на друго място. Бихте могли да прегледате картата на района, преди да пристъпите към правенето на резервация за да можете да видите дали хотелът се намира в близост до центъра на града или пък търговските площи, което може да ви осигури много повече предимства. Може би е подходящ един хотел на морския бряг. Той наистина предлага доста удобства и освен това е разположен много близо до плажната ивица. Освен това гледките, които предлага наистина са чудесни и красиви.

Вижте нашите предложения – http://www.gptravel.bg/hubavi-ekskurzii-do-makedoniq

Гърция – незабравимо преживяване, което определено ще ви остави спомен

почивка в България
Ако се интересувате евтино и красиво място за летуване, но искате този път да попътувате повече и да излезете извън пределите на родината, Гърция е чудесна алтернатива на тази мисъл и ви очаква.

Тази прекрасна държава, известна с отличното ниво на туристически услуги, които предоставя, може да ви изненада много приятно и с условията за къмпинг и море в Гърция. Местата за летуване с палатки в страната са чудесно организирани и оборудвани така, че да не ви липсва нещо. За вашето приятно летуване можете да направите избор на пространство, където да пребивавате – по-огрято от слънцето или сенчесто, а също така да си вземете под наем каравана от самия къмпинг, ако нямате ваша собствена.

Следваща идея за почивка е да наемете бунгало. Там ще откриете прекрасни условия за вашата семейна почивка на нормални цени. Къщичките са снабдени с удобни легла, отделни тоалетна и баня с топла вода, а също така там има условия за приготвяне на храна. За вашите дечица са предвидени катерушки и пързалки, така че те със сигурност няма да бъдат отегчени. Всички, които обичат да карат и са дошли в прекрасната Гърция с личните си автомобили, могат много по-лесно да обикалят околностите и да разглеждат забележителностите на тази страхотна държава.

Освен това, може да съчетаете полезното с приятното като напазарувате храна и други изкушения.В Гърция на почивка – това определено изглежда страхотно и ако все още се питате дали си заслужава, ние ви отговорим – не се колебайте.Гърция ви очаква със безкрайни плажни ивици, чудесни възможности за почивка, забавление и културен туризъм.