Archive for май 2019

Как точно да наемем изгодно леки коли в София под наем?

rent a car

Защо точно компаниите за рент а кар, опериращи в столицата предлагат по-добри клаузи?

Фирмите, предлагащи рент а кар в Столицата са много повече от компаниите работещи единствено и само в по-големите български градове. Така е, тъй като, на първо място – много компании за коли под наем разполагат със свои собствени представителства в почти всеки по-голям град на България, а това създава доста по-голяма конкуренция и и още нещо, защото по-голяма част от автомобилите се наемат в столицата, а това покачва търсенето и разрешава да се оферират по-приемливи условия на клиентите.

Какво ще е възможно да ни е от полза да пестим пари при рент а кар?

в софия коли под наем могат лесно да се намерят на доста примамливи крайни цени, преди всичко в случай, че почнете намирането 2-3 месеца по-рано. Всичко това ви предлага възможността да откриете на чудесна промоция на дадена марка, каквито огромните фирми извършват от време на време.

Доставяне на определено място или наем от фирмен офис?
Голяма част от компаниите, предлагащи в Столицата коли под наем доставят автомобила на конкретен адрес, даден от клиента за бонус доплащане, затова в случай, че желаете да пестите средства е добре да вземете автомобила на определено място, от автопарка на дадената фирма.

Предаване на наетия лек автомобил в друг град
Много фирми имат споменатия вариант. По-големите фирми, имащи представителства в областните градове и основните летни курорти разрешават на клиентите да вземат резервираните коли под наем в Столицата и да ги дадат обратно във фирмата в различен град.

Пазете автомобила
Водачите, вземащи коли под наем в Столицата или без значение в България или чужбина е нужно да предадат наетия автомобил в отлично с-е, ако желаят да си спестят безмислени разходи. Вземете предвид, че при връщането, колата ще бъде обстойно проверена от служещ на фирмата и всяка драскотинка или немарливост от ваша страна ще бъдат прибавени към таксата за наемането. Наетият автомобил трябва да се върне във вида, в който е приет, а точно това означава – почистен, здрав и с пълен резервоар.

Внимавайте за изискванията за движение по пътищата
Глобата е това, което би могло оскъпи вашето пътуване, затова е от значение да ги избягвате. Придържайте се към правилника за движение по пътищата, непременно паркирайте на разрешено място, не говорете по телефона като шофирате кола и не предприемайте изпреварвания с повишен риск.

Сайтът: kola-pod-naem.com