7 стъпки при подбора на жилище в София

Ако точно сега сте в етам на закупуване на имот в столицата на България, за теб са на лице етапи, които задължително трябва да минеш. Някои от тях са забавни, но все пак отнемат време .

продава тристаен софия
продава тристаен софия

Забавно е, тъй като избирате къде точно ще се преместите, а това в най-общи линии е свързано с положителна промяна, едно ново начало, гарантирано нов начин на живот.

Не е лесно да се изберат значителен брой жилища,от които е желателно да редуцирате броят до 2-3, а след това, е добре да посетите абсолютно всеки един от израбните апаратемнти в София.

Този етап е самото начало при избора на чисто ново жилище за живот в София.
Определено ще бъде доста по-лесно да преминете до момента, където ще бъдете готови да изберете жилище, ако знаете всяка с всяка една крачка. Това са 7 прости етапа как точно да направите избор за жилище в София:

Спрете се на местност


1-вата стъпка е да подберете местност където мислите, че имате желание да живеете. Районът показва и е главния фактор при вашето търсене. На края не е възжмото да погледнете вскяка една сграда, в района в който желаете да живеете. Избирането на местоположение се води от това къде точно се намира работата ви и на твоята половинка. Дали в точно този район са налични наистина добри училища и градини за вашите деца. Не на последно място е много важно дали разполага с Метро станция.

Изберете точно как трябва да изграден вашия апартамент в София


Какъв тип сграда бихте желали? Сграда,в която имате възможност да стигнете с помощта на стълби (на първите етажи) или просто жилищна сграда с асансьор и апартамент на висок етаж?
Имате ли никаква нужда от място за паркиране? Научете дали парко мястото е включен и ако не е така, дали е наличен и какво струва.

Някои семейства имат нужда от двустаен апартамент, а други от тристаен. Ако търсите тристаен имот КА5 продава тристаен в София.

Веднага след този етап помислете за всичко това, от което вие имате никаква нужда да се намира приблизително до вас, без значение дали наистина такива са магазини, метро станции, паркове, училища, места за децата ви, ресторанти за бързо хранене, главни улици или други подобни неща. Решете точно колко време ще е нужно да пътувате.
Вие сами също така ще пожелаете да изберете размера на апартамента, относително колко кв.м. да има площ.

Уточнете какво реално можете да отделите като пари за него


1 е да знаете точно какво искате, но дали можете да си го позволите?
Има не много на брой прости насоки, и те може да ви помогнат да изчислиш реалният приход за купуване на жилище в град София. Първото горещо препоръчва да отделите 50% от приходите си за дома за основни плащания, gsm, застрахователни полици, комунални услуги и храна, 20%% процента на заема за партамента, срочен влог и за инвестиране и 30% за ежедневни плащания за дреболии като пътувания, филми, пазаруванеи хранене навън в ресторанти.

Направете бързо търсене по критерии из пазара за недвижими имоти
е време да узнаете какво реално се продава, къде по-точно е и относително колко струва. За тази цел бихме могли да посетите уеб страница на Агенция, като тази на КА5 имоти за отдаване под наем или потърсете незабавно сайтове за онлайн имоти. Направете точен списък на апартаменти и студия, и те да отговарят на всичко от твоите изисквания.

Извършете проверка на всичко до тук

Сега сте наясно какво желаете. Плюс това безсъмнение вече сте направили и финансов преглед на семейните разходи.

Погледнете мненията


Хубаво е да посещавате само имоти, където наистина заслужават отделеното време, ето защо направете онлайн проверка на изображения на всички потенциални имоти в списъка ви. Безсъмнение този процес може да ви е от полза да премахнеш някои които не са били потдържани правилно или са на шумно място.

Прегледайте избраните от теб апартамети в София
Преминахте през важните стъпки, и сега е време да посетите избраните във вашия списък апартаменти.

Когато го направите, усетете точно как се чувствате наистина, щом като стъпите в този апартамент.Това ще значи, че ви е приятно, докато обикаляте из собственика трябва да изглежда приятелски настроен към нас. Трябва да си представите в главата, че вие живеете в точно този имот в София.